Hazard ismét pocakosan tért vissza a nyaralásból

A Real Madrid legdrágább igazolása nem először küzd túlsúllyal.


Eden Hazard, a Real Madrid legdrágább igazolása ismét túlsúlyosan tért vissza a nyaralásból.

A belga támadót tavaly nyáron szerződtette a Real 115 millió euróért. A spanyol ABC információ szerint Hazard az első felkészülésére jó néhány plusz kilóval érkezett.

A Sport szerint a 29 éves sztárnak legalább két-három hétre lesz szüksége, hogy fizikálisan utolérje társait, ami nyilván zavarja a spanyol csapat vezetőedzőjét, Zinedine Zidane-t. Hazard múlt héten csatlakozott a belga válogatotthoz, azonban egyetlen percet sem játszott a Nemzetek Ligájában.

null

Eden Hazard turned up overweight, which upset Zidane. Real Madrid are upset with Hazard as well, because the player is not in required condition and it's a repeat of what happened last year. The player said last year that he loves to enjoy summer and eat then again this year...


A klub vezetősége attól tart, hogy a belga játékos nem veszi komolyan a Real Madridnál betöltött szerepét, ezért azt szeretnék, ha nagyobb elkötelezettséget mutatna.

Hazard az előző szezonban sérülésekkel bajlódott és csupán egy gólt szerzett.

"Mindannyian tudjuk, milyen ragyogó lehet Hazard, és azt is mindannyian tudjuk, mekkora különbséget tud jelenteni a pályán. De nem vette komolyan a madridi szerződését, és alaposan megfizetett érte a szezonban. Túlsúlyosnak bizonyult, felzárkózott a társaihoz, majd komoly sérüléseket szenvedett. A City ellen olyan volt, mintha egy teljesen más játékost láttam volna."
 – fogalmazott meg kemény kritikát Hazarddal szemben Tony Cascarino, a Chelsea egykori játékosa még a Manchester City elleni BL-búcsú után.


(Kép: Peter Powell/Pool via Getty Images)

Hazard nemrégiben elismerte, hogy az előző szezon volt pályafutása eddigi legrosszabb idénye, annak ellenére, hogy a Real Madrid megnyerte története 34. bajnoki címét.

"Idén együtt nyertük meg ezt a bajnoki címet, de egyénileg ez volt karrierem legrosszabb szezonja." - mondta Hazard a France Info-nak.

null

We really paid 100 mill for a fat hazard pic.twitter.com/eaI4KkcEYY


A túlsúlyos szélsőről készült szezon előtti képek gyorsan bejárták az interneten, a belga pedig később elismerte, hogy valóban öt kilóval nehezebb, mint amikor tavaly aláírt a Realhoz.

"Igaz" - mondta Hazard a L'Equipe-nek. "Nem fogom eltitkolni, de amikor nyaralok, akkor nyaralok. Öt kilót híztam, olyan típus vagyok, hogy gyorsan felszaladnak a kilók, de ugyanolyan gyorsan le is tudok fogyni."

Ön szerint Eden Hazard kitudja magából hozni azt a teljesítményt, amiért a Real Madrid leigazolta? Írja meg nekünk véleményét kommentben!

Forrás: sportbible

Kép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Videók