Három büntetőt kér számon a Real Madrid

„Játékvezetők, hogy tudtok nyugodtan aludni?” – teszi fel a kérdést a klubtévé


Ahogy arról már beszámoltunk, 1-1-es döntetlennel zárult a Real Madrid-Atletico Madrid rangadó. A lefújást követően a királyi gárda klubtévéje három büntetőt hiányolt.

„Az elsőt akkor kellett volna befújnia, amikor Saul földre vitte Lucas Vazquezt. Egyértelmű büntető, a játékvezető tökéletesen helyezkedett, de nem ítélte meg, és a VAR sem mutatott rá. Lucas esése az ellenfél indítása után nyilvánvaló. Nincs mesterséges intelligencia, ami közbelépett és utólag hozzátett valamit. Szégyen, hogy a bírók ilyen nyilvánvaló helyzetekben másfelé néznek.”

 

 

A másik két esetnél Jude Bellingham volt a „szenvedő fél”: „Előbb Stefan Savić vitte földre. Az angol versenyben volt egy passzért, amivel egyedül maradt volna Oblak előtt, de aztán a montenegrói könyökölt rá, hogy szabálytalanul állítsa meg. Nincs miről beszélnünk, kár, hogy ezt nem ítélték meg. Ez egy akkora büntető, mint egy ház!”

 

 

Végül a harmadik esetet a Real Madrid TV a következőképpen írja le: „Bellingham egy szögletből érkező keresztlabdára indult, amikor Marcos Llorente lehetetlenné tette számára a birkózást. Ezt ölelésnek nevezni azt jelenti, hogy idiótának, hülyének nézzük azokat, akik ezt hallgatják, de mi nem vagyunk azok. Jude két büntetőt harcolt ki, de egyet sem kapott, lassan rájön, milyen a La Liga.”

A Real televíziója rámutat: „Minden szurkolónk számára világos, hogy a négy városi derbiből hármat az Atletico Alberola Rojas, Cuadra Fernandez és Sanchez Martínez alkotta triója döntött el. Az Atletivel ellentétben a Real nem engedhet meg magának ilyen játékosokat”.

Borítókép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Videók