"Ha Messi úgy dönt, hogy távozik, akkor ki kell találniuk egy másik nevet."

Eto'o szeretné, ha korábbi klubja mindent megtenne annak érdekében, hogy Messi a gránátvörös-kékeknél fejezze be a pályafutását.


Samuel Eto'o szerint a Barcelonának nevet kellene változtatnia abban az esetben, ha a klub legendája, Lionel Messi távozna.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás argentin futballistája közölte a klubvezetőkkel, nem kívánja kitölteni jövő nyáron lejáró szerződését, és távozik.

Samuel Eto'o jól ismeri Messit, hiszen öt éven át együtt játszottak együtt a katalán sztárcsapatban.


(Kép: Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

A Barca egykori sztárja sürgetné korábbi klubját, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy Messi a gránátvörös-kékeknél fejezze be a pályafutását.

"Fiamként szeretem Messit, ezért azt akarom, hogy neki a legjobb legyen." - mondta Eto'o a az argentin TyC Sports televíziónak.

"A Barcelona egyenlő Messivel, ezért szerintem, ha Messi úgy dönt, hogy távozik, akkor ki kell találniuk egy másik nevet."

"Szerencsések vagyunk, hogy Barcelonában játszik a világ- és mindenidők legjobb játékosa, ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy itt fejezze be a karrierjét."


Mióta felröppentek Messi távozásáról szóló pletykák, az argentin klasszist több klubbal is összeboronálták, többek között korábbi edzője, Pep Guardiola irányította Manchester Cityvel.


(Kép: Manu Fernandez/Pool via Getty Images)

Eto'o hozzátette, hogy a kínos BL-búcsú után ugyanolyan szívfájdalmat érez, mint a Barca játékosai, ugyanakkor támogatja a klubot, és hisz benne, hogy jövőre képesek lesznek visszatérni.

"Nagyon fájdalmas volt ez a vereség, de nem csak Leo, hanem mindenki számára." - mondta a 118-szoros kameruni válogatott labdarúgó.


(Kép: Michael Regan - UEFA/UEFA via Getty Images)

"Aki még soha nem játszott egy meccset sem, az nehezen értheti meg, de ezek a dolgok a futball és az élet részei. Bárki képes elbukni és szenvedni, de újra fel kell állni, és ez a legnehezebb. Remélem, hogy képesek leszünk kijönni a gödörből, és újra elkezdhetünk álmodozni a következő szezonban."

Ön szerint távozni fog Messi a Barcelonától?

Forrás: sportbible

Kép: Etsuo Hara/Getty Images

Sport365.hu - Híguain Messinek: "Angliában a védők kemények, kiverik belőled a sz*art is"

Gonzalo Híguain figyelmeztette honfitársát, Lionel Messit, hogy amennyiben a Premier League-re cserélné a La Ligát, készüljön fel rá, hogy Angliában olyanok a védők, akár egy „gardróbszekrény". Amint arról korábban beszámoltunk, Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás argentin futballistája közölte a klubvezetőkkel, nem kívánja kitölteni jövő nyáron lejáró szerződését, és távozik.

Videók