„Ha kimondom, amit gondolok, hónapokra elmeszelnek!” – berágott a Sevilla védője

Az Atlético Madrid csütörtökön szoros meccsen, némi videóbírói segítséggel verte meg a Sevillát, így a Real Madrid-Almeria meccsen kirobbant botrány tovább folytatódik.


 Csütörtök este a Király-kupa küzdelmei újabb érdekes esetet hoztak, ezúttal a kedvezményezett fél a másik madridi klub, az Atlético volt.

A Sevilla csapata nem kapott meg egy jogosnak tűnő büntetőt, ez pedig érthető módon felbosszantotta a játékosokat, kiváltképp azért, mert nemrégiben egy hasonló eset már történt Spanyolországban.

Marcao, a Sevilla védője is csak nehezen tudta magában tartani a gondolatait.

„Részvétem a csapattársak és a szurkolók felé, a meccsen történtek miatt. Nehéz meccs volt, sok minden történt, de azt elmondhatom, hogy mi voltunk, akik jobban koncentráltunk, és jobban akartuk a győzelmet.”

„Ha elmondanám, ami most a fejemben jár, két-három hónapra biztosan eltiltanának. Tovább kell lépni, és bajnokságra koncentrálni…” – folytotta magába indulatait a brazil.

"Nem Lamela esetéről beszélek, sokkal inkább Sow-ról… Nem beszélek, nem mondok semmit. Nagyon ideges és szomorú vagyok most…” – zárta nyilatkozatát a védő.

Fotó: Maria de Gracia Jiménez/Eurasia Sport Images/Getty Images

 

Videók