„Ha a legjobb akarsz lenni, a Real Madridban kell játszanod”

Valószínűleg ezzel a kijelentéssel, nem mindenki ért egyet.


Jonathan Barnett beszélt a Goalnak az általa képviselt két legfontosabb játékosról, a Real Madridban szereplő Eduardo Camavingáról és a walesi Gareth Bale-ről, a klub korábbi játékosáról.

A franciával kapcsolatban kiemelte, hogy bölcs döntést hoztak, amikor a Real Madridhoz igazoltak, amely szerinte segíthet neki abban, hogy a világ legjobbja legyen a posztján.

„Camavinga nagyon boldog a Real Madridnál. Nagyon jó dolgok történtek vele, mióta megérkezett. Ő döntött a váltásról, és teljesen igazat is adtam neki. Ha a világ legjobb játékosa vagy a legjobbak közé akarsz kerülni, ehhez pedig a legjobb választás a Real Madrid” – kezdte Barnett.

A menedzser kiemelte a klub vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerepét a középpályás fejlődésében.

„Ő egy nagyszerű tanár, aki nem akar nyomást helyezni a játékosaira. Meglátjuk, hogyan alakul a jövője, még az is lehet, hogy a francia válogatottal kimegy a világbajnokságra. Remélhetőleg, ez az, amiben reménykedünk. Szerintem van rá esélye. Nagyszerű játékos, akinek mennie kellene, de ez nem az én döntésem, hanem a francia edzőé.”

Az ügynököt Bale-ről és a világbajnokság utáni jövőjéről is kérdezték.

„Az emberek sokat beszélnek róla, pedig nem tudnak semmit. Meglátjuk. Közeledik a világbajnokság, és ott lesz. Meglátjuk, mi történik ezután. Ha élvezi a futballt, ki tudja? Jól érzi magát az MLS-ben. Imádja. Ez egy rendkívüli hely. Miért ez lenne az utolsó szezonja? A Real Madrid egyik legnagyobb játékosaként fognak rá emlékezni.”

Borítókép és fotók: ANP a Getty Images

Videók