Guti: Arról álmodom, hogy a Real Madridot edzem, de…

A spanyol játékos szívesen dolgozna Törökországban is.


A héten Törökországba látogató egykori Real-játékos kifejtette, nem lenne ellenére, hogy egy országból való csapatot edzene, kivéve persze a Galatasarayt vagy a Fenerbahcét.

José María Gutiérrez Hernández, akit mindenki Gutiként ismer, részt vett egy törökországi eseményen. A Sportx által közvetített kommentekben a korábbi Merengue játékos a pálya szélén megemlítette jövőjét. Guti azzal kezdte, hogy elárulta, volt több ajánlata is, de azt nem mondta honnan. A pletykák szerint a török Kasimpasa klub lehet…

„Az az álmom, hogy a Real Madridot edzhessem, de ha Törökországból érkezik javaslat vagy lehetőség, akkor miért ne? Szeretnék egy csapatot vezetni. De nem lehetek a Fenerbahce vagy a Galatasaray edzője. Ha érkezik tőlük ajánlat, elutasítom” – mondta Guti, aki 2010 és 2012 között a Besiktas játékosa volt.

Ami a Besiktast illeti, Guti tisztában van azzal, hogy a lehetőség nem fog csak úgy az ölébe hullani, hiszen Sergen Yalcin jelenleg remekül irányítja a csapatot.

„Nyomon követem a török bajnokság mérkőzéseit. Persze, ha meglátom a stadiont vissza akarok térni, de ez jelenleg nem lehetséges. A feleségem minden héten emlékeztet arra, hogy Isztambul a legjobb város. Remélem, hamarosan visszatérhetek.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók