Guardiola: hamarosan visszatérek

Pep Guardiola ma ül utoljára a Barcelona kispadján. Az együttes irányítását Tito Vilanova veszi át, Guardiola egy időre visszavonul.


A ma esti Spanyol Kupa döntője lesz Guardiola utolsó meccse a Barcelona kispadján. Mint ismeretes, Guardiola már szezon közben bejelentette, hogy az idény végén távozik a csapattól. Helyét Tiot Vilanova, az eddigi másodedző veszi át.

Guardiola távozásán a fél világ megütközött és nyomban szárnyra is kaptak különböző pletykák, melyek azt taglalták, hogy a sztáredző hol is folytatja majd karrierjét. Guardiola azonban most világosságot gyújtott az újságírók fejében. "A következő hónapot a pihenésnek szentelem, feltöltődök, mind testileg, mind szellemileg" - mondta Guardiola.

Hozzátette azt is, hogy miután teljesen kipihente magát és elérkezettnek látja az időt, akkor visszatér a porondra. "Nagyon örülök a felkéréseknek és ha majd úgy érzem, hogy itt az idő és még lesz olyan klub, amelyik engem akar, akkor újra belevágok" - nyilatkozta a Barcelona búcsúzó mestere.

 

 

Videók