Guardiola: A Barcelona csak ne kiabáljon olyan hangosan

Sejtelmes üzengetések.


Josep Maria Bartomeu a Barcelona elnöke teljesen elégedett az UEFA munkájával, és mondhatni örül is annak, hogy megbüntették a Manchester City csapatát.

"Szeretnék köszönetet mondani az UEFA-nak azért, amiért ilyen jól végzik munkájukat és betartatják a csapatokkal a Financial Fair Play szabályait. Az eémúlt években remek munkát végeznek. Mi pedig csak annyit tehetünk, hogy rendszeres vizsgálatokkal segítjük az ő munkájukat."


Fotó: Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images

Mint arról már korábban bezsámoltunk, a pénzügyi fair play súlyos megsértése miatt kitiltotta a nemzetközi kupaporondról a Manchester Cityt a következő két idényre az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

A határozat szerint a 2020/21-es és a 2021/22-es szezonban nem indulhat az UEFA égisze alá tartozó sorozatban a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős angol klub, amely mellékbüntetésként 30 millió eurós bírságot is kapott. A vezetőség természetesen fellebbez.

Ezek a mondatok a Barcelona elnökétől lehet bejöttek az UEFA-nál, azonban Pep Guardiola tetszését már annyira nem nyerték el.

"Ha a Barcelonát az boldogítja, hogy minket kizártak, akkor elmondanám az elnök úrnak, hogy fellebbeztünk a döntés ellen, mert hiszünk abban, hogy nekünk van igazunk. A Barcelonának meg csak annyit tanácsolnék, hogy ne kiabáljonolyan hangosan, mivel akadnak olyan szituációk, amikben ők is eléggé érintettek. Bízom benne, hogy hamarosan összefutunk velük a Bajnokok Ligájában"

Forrás: talksport.com
Borítókép: Matt McNulty - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images

Videók