Griezmann már döntött, ekkor távozna Barcelonából

Már a következő állomását is tudja.


Antoine Griezmann már eldöntötte, hogy az Egyesült Államokba szeretne igazolni, amikor lejár 2024-ben a szerződése az FC Barcelonánál.

A francia 2019-ben érkezett a Camp Nou-ba az Atletico Madridból, és még nem sikerült mindenkit meggyőznie, hogy megérte a pénzét. Három év van még hátra a szerződéséből, és most 30 éves. Griezmann a Le Figaro per Goal című lapnak mesélt a terveiről.

„Még három év van hátra a szerződésemből. Figyelnem kell a testemre, mert bármikor megváltozhat. A Barcával szóló szerződésem 2024 júniusáig szól, és utána úgy gondolom, hogy eljön az ideje, hogy az Egyesült Államokba igazoljak. Szeretem az országot, a kultúrát, az NBA és a kalandvágy vonz, de van egy fantasztikus családom, akik nélkül nem mennék. Szeretném ott befejezni a karrierem, de csak, ha elég jó leszek még, hiszen meg akarom nyerni az MLS-t. Annak nem lenne értelme, ha csak ott lennék.”

Sport365.hu - Deschamps: Griezmann minden idők egyik legjobbja

A 30 éves Antoine Griezmann nehezen teljesítette az elvárásokat Barcelonában - akit 120 millió euróért vettek meg. A francia válogatottban azonban megy neki. Didier Deschamps, a válogatott szövetségi kapitánya pedig megragadta az alkalmat, hogy elismerje játékosát. „Nagyszerűen végzi a dolgát, és sikerül elkerülnie a sérüléseket, amelyeket elszenvedhetett volna.

Sport365.hu - Griezmann: Boldogtalan voltam Barcelonában

A 30 éves játékos az Atlético Madrid csapatát hagyta el a Barcelona kedvéért 2019 nyarán. Az elvárások magasok voltak, amiket nem tudott egyből megugrani. Ronald Koeman a kezdetekben csak csereként számolt vele, és csak néhány perceket kapott. „Igen, boldogtalan voltam Barcelonában. A szezon elején, amikor csak a kispadon ültem, nem éreztem magam fontosnak.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók