Griezmann: Boldogtalan voltam Barcelonában

Ez látszódott is. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Antoine Griezmann nagyon nehezen illeszkedett be a Barcelonában. A francia játékos elárulta, hogy néha nagyon boldogtalan volt a klubnál.

A 30 éves játékos az Atlético Madrid csapatát hagyta el a Barcelona kedvéért 2019 nyarán. Az elvárások magasok voltak, amiket nem tudott egyből megugrani. Ronald Koeman a kezdetekben csak csereként számolt vele, és csak néhány perceket kapott.

„Igen, boldogtalan voltam Barcelonában. A szezon elején, amikor csak a kispadon ültem, nem éreztem magam fontosnak. Megszoktam, hogy sok meccset játszom, így egyértelmű, hogy csalódott voltam, amikor nem játszottam. De ez volt az edző döntése, nekem pedig az a feladatom, hogy meggyőzzem őt.”


Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Sport365.hu - Griezmann végre kitálalt Messivel való kapcsolatáról

Antoine Griezmann reagált egykori ügynökének, valamint nagybátyjának nyilatkozatára, mely szerint Lionel Messi terrorja miatt nem tudott egyelőre kibontakozni a Barcelonánál. A francia támadó tiszta vizet öntött a pohárba. A francia világbajnok korábbi ügynöke, Eric Olhats azt állította, hogy Messi "rémuralma" nehézzé tette Griezmann beilleszkedését. A csatár nagybátyja hasonló kijelentéseket tett.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Videók