Gattuso a Valenciába hívná Balotellit

Az olasz támadó azonban egy másik csapathoz áll közelebb.


Gennaro Gattuso állítólag felvette a kapcsolatot Mario Balotellivel, hogy szerződtesse őt a Valenciába, de az Adana Demirspor támadója már közel áll az FC Sionhoz.

A Sportitalia átigazolási szakértője, Michele Criscitiello szerint a Valencia új edzője, Gattuso felhívta a Milan korábbi támadóját, Balotellit, és megkérdezte, szeretne-e a La Ligába igazolni. Erre már SuperMario is utalt, aki a múlt héten egy Instagram-bejegyzésben közvélemény-kutatás céljából megkérdezte követőit, hogy szívesen látnák-e őt játszani Spanyolországban.

Ugyanez a forrás azonban azt állítja, hogy Balotelli már nagyon közel áll ahhoz, hogy a svájci FC Sionhoz szerződjön. Érdekesség, hogy maga Gattuso is megfordult a Sion csapatában, miután 2012-ben elhagyta a Milant.

Balotelli a jövő hónapban lesz 32 éves, és Törökországban újra megtalálta a jó formáját az Adana Demirspornál, ahol 2024 júniusáig szól a szerződése. Korábbi klubjai közé tartozik az Inter, a Manchester City, a Milan, a Liverpool, az OGC Nice, a Brescia, az Olympique Marseille és a Monza.

Borítókép és fotók: Elif Ozturk Ozgoncu/Anad Images via Getty Images

Videók