Gareth Bale már nem ugyanaz a játékos

Ancelotti Bale megváltója?


A visszajelzések Gareth Bale-ről Carlo Ancelotti visszatérése óta nagyon pozitívak. A Real Madrid alkalmazottjai elégedett a hozzáállásával.

„Ő egy másik személy” – mondják az emebrek a Valdebebasból. Gareth Bale egy év leforgása alatt drámaian megváltozott azok szerint, akik ismerték őt Carlo Ancelotti Madridba érkezése előtt és után. Minden megváltozott: mosolyt és jókedvet látni az arcán.


Fotó: marca.com

Zidane távozása és az olasz visszatérése igazi friss levegőt jelentett a walesi számára. A francia mester és Bale kapcsolata finoman fogalmazva sem volt a legjobb, és ez kihatott mindenre. Ancelotti visszatérése azonban visszahozta a szerethető Bale-t, akit még a 11-es mezszám elvesztése sem zavart.

"Carlo tudja, hogyan kell megadni neki a teret" – jelentette ki a klub néhány tagja, ezzel megmagyarázva a változást. Ancelotti irányítása alatt érte el statisztikailag a legjobb szezonjait a walesi. A madridi edző örül Bale-nek, és nagyra értékeli az új hozzáállást, nagyon pozitív eddig minden. Csapatjátékos, kommunikatív, sőt vicces is néha.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók