Gareth Bale búcsúzóul megkapta a szurkolóktól, amit megérdemelt

A drukkerek nem felejtenek.


Méltó módon búcsúztatták a Real Madrid szurkólói Gareth Bale-t.

A walesi válogatott játékos az utóbbi néhány évben nehéz időket élt meg a „Királyi Gárdánál”. Az elkötelezettségét többször megkérdőjelezték, miközben kapcsolata a madridi sajtóval katasztrofálissá vált, ráadásul olyan is előfordult, hogy a klub szurkolói kifütyülték őt.
Valószínűleg minden érintett számára jobb lett volna, ha Bale néhány évvel ezelőtt elhagyja a klubot, de soha nem szabad elfelejteni a csatár korábban milyen sokkal járult hozzá a Real Madrid sikereihez.

A negatív széria miatt nem lett volna meglepő, ha Bale némi bizonytalansággal lépett volna ki a Bernabeu gyepére a csapat bajnoki címét és BL-győzelmét méltató ünnepségén. A gyomorgörcse azonban biztosan hamar elmúlt, mivel a rajongók hatalmas tisztelettel fogadták őt.

A felvételeken jól látszik, hogy Balet megtapsolták a szurkolók és nevét skandálták, miközben ő gyermekeivel körbejárta a pályát.

Gareth Bale 2013-ban a Tottenhamtől érkezett a Real Madridhoz és öt BL-t, három bajnoki-címet, három UEFA-szuperkupát és ugyanennyi FIFA-klubvilágbajnokságot nyert. Míg a 2013-14-es Királykupát az ő találatával nyerte a gárda, ami a klub történetének egyik leglegendásabb gólja lett. Bale összesen 258 mérkőzésen lépett pályára a spanyolok színeiben és 106 gólt szerzett.

Nagyszerű látni, hogy az elmúlt néhány év gyengébb teljesítménye ellenére a rajongók nem felejtették ez a sikereket, így a játékos madridi kalandja meglehetősen boldog véget ért.

Borítókép: Facebook.com/Real Madrid C.F.

Videók