Gareth Bale a kispadon is tett azért, hogy főszerepbe kerüljön

A walesi jól elszórakoztatta magát.


Bár Gareth Bale nem lépett pályára az Athletic Bilbao elleni mérkőzésen a Spanyol Király Kupában, ez nem gátolta meg abban, hogy ismét magára terelje a figyelmet.

A walesi a kispadon nézte végig társa, Eden Hazard melegítését, majd nem rejtette véka alá véleményét, amikor Ancelotti úgy döntött mégsem küldi pályára a belgát.
Az El Chiringuito kamerái rögzítettek egy képet, amelyen látszik, hogy Bale hangos nevetésben tör ki, amikor Eden Hazard bemelegítés után visszatér a padra és üdvözli csapattársait, Bale nevetésben tör ki a helyzeten.

Bale szerződése júniusban jár le, és továbbra is kényes a helyzete a csapatnál. A játékos augusztus 28. óta nem lépett pályára a Real Madrid színeiben és nem úgy tűnik, hogy egyhamar megtörne a jég körülötte. Bár nagyon úgy tűnik, hogy Ancelotti a háttérbe helyezte, a mérkőzés után az edző azt nyilatkozta, nem tekint büntetett játékosként rá.

„Nincs mit mondanom. Nincsenekmeg büntetve. Ceballos, Vallejo sem játszott... Ők ugyanolyan szinten vannak, mint a többiek, akik még nem játszottak. Tisztességesnek kell lenned."
– fejtette ki az edző.

Forrás: Marca.com

Borítókép: Twitter.com/El Chiringuito TV

Videók