Francesco Totti: A Real Madrid mindent megtett, hogy beszervezzen

Csábította a spanyol klub.


Francesco Totti egész karrierjét az AS Romában töltötte, de a legenda nemrég elárulta, nagyon közel volt ahhoz, hogy Madridba költözzön.

Az olasz játékos Rómában nevelkedett és mindössze 16 éves volt, amikor debütált a klub felnőtt csapatában. Pályafutása alatt 785 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, és annak ellenére, hogy számos európai klubtól volt ajánlata, úgy döntött nem hagyja el nevelőegyesületét.

Sir Alex Ferguson korábban beszélt róla, hogy szerette volna Tottit a Manchester Unitedhez szerződtetni. Most maga a legenda árulta el, hogy a Real Madridhoz való költözés küszöbén állt.

„Igaz, hogy pályafutásom egy pontján nagyon közel álltam ahhoz, hogy Madridba szerződjek, de ahogy korábban is mondtam - inkább a szívemet követtem” – mondta Totti a Sport című spanyol lapnak.

„A Real Madrid mindent megtett, hogy beszervezzenek. Fiatal koromban is nagy Real Madrid-szurkoló voltam. A Roma mellett ők voltak az a klub, amely a legjobban lenyűgözött. De ez soha nem történt meg” – tette hozzá.

Forrás: fotbolltransfers.com

Borítókép: Twitter.com/FrancescoTotti

Videók