Félix sorsa még nem dőlt el: Simeone akarja őt

Vajon hol folytatja a fiatal támadó?


Joao Félix jövője várhatóan sok találgatás tárgya lesz a nyáron. A portugál, aki jelenleg kölcsönben a Chelsea-nél szerepel, minden bizonnyal végleg elhagyja az Atlético Madridot.

Az Atlético kivételes formában van Félix távozása óta, de a 23 éves játékos még jobbá is tehetné Diego Simeone együttesét, amennyiben nyáron visszatér a Premier League-ben töltött kölcsönjátékából.

Javier Vidales, aki 2017 és 2021 között az Atlético akadémiájának sportigazgatója volt, úgy véli, hogy Félix sikerrel járna, ha visszatérne a következő szezonra és az azt követő időszakra - írja az MD.

„Az Atlético egy olyan klub, amely úgy működik, mintha egy család lenne. Diego Simeone nem fog semmi olyat tenni, ami ellentétes a klubvezetés akaratával. Cholo és a klub tulajdonosai is egyetlen célt követnek: hogy Joao Félix jobban teljesítsen, mind sportszakmailag, mind gazdaságilag. Cholo akarja Joaót, az öltöző pedig tehetséges játékosokat akar. Ezért akarják Joaót. Minden csillag együtt áll, hogy visszatérjen és diadalmaskodjon."

Egyelőre úgy néz ki, hogy Félix véglegesen távozik az Atlético Madridtól, de nem kizárt, hogy nyáron tárt karokkal fogadják vissza.

Borítókép: Marc Atkins/Getty Images

Videók