Ezen a Vinícius Jr. videón szórakoznak az Atletico Madrid szurkolói

A Real Madrid vereséget szenvedett és kiesett a spanyol Király-kupából.


Vinicius Junior, mint mindig, most is a csütörtök esti madridi derbi egyik főszereplője volt, de végül a vesztes oldalon zárta a spanyol Királyi-kupa összecsapását.

Az Atletico Madrid került ki győztesen a derbiből, és ezzel a Real Madrid mindössze második vereségét okozta az egész szezonban.

Vitába keveredett Diego Simeonáéval, a rendes játékidőben asszisztált a késői egyenlítő gólhoz, és az Atletico győztes góljánál pedig elvesztette a labdát. Mondhatni ez egy újabb akciódús este volt a brazil számára.

Vinícius is közel járt ahhoz, hogy maga szerezze meg a győztes gólt. A teljesítményéről készült El Chiringuito összefoglaló során ezt a lehetőséget megörökítették, ahogy azt is, ahogy Vinícius a közönség felé fordulva azt mondja: „Nagyon jó vagyok, mi?”.

Ezt a Griezmann győztes góljához vezető labdavesztésével együtt vágták össze, a kommentátor pedig azt mondta: „Griezmann hátrahagyja Viníciust, és gólt szerez 3-2". Ez minden bizonnyal sok Atletico számára volt a szórakozás forrása.

Ami sokkal elkeserítőbb, hogy a brazil játékos sajnos a meccs kezdete előtt ismét rasszista gyalázkodás áldozata lett, ezzel pontot tett arra a nevetséges érvre, hogy ő provokálja az ilyen aljas támadásokat.

Borítókép: Diego Souto/Getty Images

Videók