Ez a Barca aduásza arra, hogy visszacsalogassa Messit a Camp Nouba

Van valami, amivel a riválisok nem tudnak versenyezni és döntő érv lehet.


 Egymást követik a hírek, és ami nemrég még csak vágyálom volt a Barcelona szurkolói számára, hamarosan valósággá érhet: Messi visszatérése egyre közelebb.

A 90min forrásai szerint miközben a futballista a meccsekre koncentrál, – ha a következő két válogatott meccsén legalább két gól lő Panama és Curacao ellen, Ali Daei és Cristiano Ronaldo után a harmadik százados lehet – addig képviselői a csapatokkal tárgyalnak, és jelenlenleg a katalánok állnak közelebb céljukhoz.

Az ok egyszerű, a család számára ez lenne a legpraktikusabb a szaúdi, egyesült államokbeli vagy párizsi folytatással szemben, és a támadónak is ez az egyik legfontosabb szempont.

Joan Laporta, a spanyol bajnoki éllovas első embere is elmondta: az ajtók nyitva állnak.

„Ő a legjobb játékos a történelemben, valaki, aki az akadémiánkról indult, fontos alakja a történelmünknek – ugyanakkor a PSG játékosa jelenleg, amit tiszteletben kell tartanunk” – mondta Joe Pompliano Youtuber interjújában.

„Leo tudja, hogy a szívünkbe zártuk, része a klubunknak – amikor visszajöttem, a ránk hagyott örökség nem tette lehetővé a közös folytatást, de most kell találnunk egy forgatókönyvet, amivel újra megágyazhatunk a visszatérésének.”

„Ennél többet nem mondhatok, meglátjuk, de tudja, hogy Barcelonában az ajtók mindig nyitva állnak.”

Az immár világbajnok labdarúgó szerződése nyáron lejár Párizsban, és bár ha mindkét fél szeretné, van opció további egy évre, de a csalódást keltő Bajnokok Ligája szereplés, ahol a bajorokkal szemben tükörsimán estek ki a párizsiak a nyolcaddöntőben, aligha teszi vonzóvá a 35 éves tízesnek ezt a lehetőséget.

Borítókép: Getty Images /  Europa Press Sports

Videók