ÉLŐ: Barcelona - Real Madrid, spanyol Király-kupa, negyeddöntő, visszavágó

Este tíz órától ismét összecsap a két spanyol gigász, a Barcelona és a Real Madrid, azaz ismét következhet egy újabb El Clásico! A Copa del Rey negyeddöntőjének első meccsén a Barca Madridban győzött 2-1-re.


Az első találkozó sokmindenről emlékezetes lehet: Pepe gusztustalansága Messi ellen, a madridiak gyors vezetése, a Barcelona újabb fordítása mind-mind olyan momentum, ami megmaradt a futballszurkolók emlékezetében. Ma este ismét megmérkőzik egymással a két spanyol élklub, egy hét alatt már másdoszor. A Realnak nincs más választása, mint a találkozó első percétől fogva támadni, hiszen minimum két gólt kellene rúgnia Ronaldoéknak a Camp Nouban, ha tovább kívánnak jutni. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen a katalánok az elmúlt tizenhét hazai találkozójukon összesen négy gólt kaptak - abból kétszer az AC Milan talált be a hazai kapuba.

Hogy miben bízhat mégis Mourinho és csapata? A páratlan meccs közbeni sérüléshullámon kívül nem sok minden jut ezsünkbe... Egy azonban biztos: a Real Madrid nem teheti meg, hogy feltartott kézzel érkezik a gránátvörös-kékek otthonába, márpedig ha a "blancók" támadó szellemiségben lépnek fel, abból az elmúlt idő egyik legközönségszórakoztatóbb összecsapása lehet! Érdemes tehát velünk tartani!

A találkozó élő, szöveges tudósítása ide kattintva olvasható!

 

 

Videók