Egyre közelebb a madridi bejelentés, Mbappé mégis Barcelonában járt

Vajon mi dolga volt a PSG sztárjának a katalán városban, amiről nem hajlandó nyilatkozni?


Kylian Mbappé a következő hónapokban minden bizonyára a Real Madrid játékosa lesz.

Ezt az információt Ramón Álvarez de Mon terjesztette elő, és Carlos Carpio, a Marca igazgatóhelyettese is megerősítette. Állítólag már alá is írt a világ egyik legjobb csapatához a következő öt szezonra, véget vetve ezzel mindenféle spekulációnak.

Amíg azonban nem lesz hivatalos, addig a Kylian Mbappéval kapcsolatos pletykák és hírek sem fognak megszűnni. Éppen ezért az elmúlt egy órában sok madridi szurkolónak szemet szúrt egy a közösségi médiában megjelent bejegyzés.

Jordi Jota információi valóban ellentmondásosak. Az El Chiringuito de Jugones munkatársa ugyanis visszhangozta, hogy Kylian Mbappé szabadidős kiruccanása Achraf Hakimival Barcelonában történt.

A francia támadó, és hamarosan a Real Madrid játékosa nem jelent meg a médiának, de a kommunikátor információi egy lépéssel tovább mentek. Ezt mondta a médiának: „A Barça nagyon odafigyel mindenre, ami Mbappéval történik, de nem akarnak semmilyen fotón szerepelni miatta. Képzeljük el, hogy Mbappé most kijön és azt mondja, hogy a Barça ajánlatot tett neki".

A Barcelona szorosan követi Mbappé átigazolását a nagy riválishoz. A következő hónapokban még egyértelműbbé válhatnak a tények az eleve eldöntöttnek tűnő átigazolással kapcsolatban.

Borítókép: Jean Catuffe/Getty Images

Videók