Ebből a négyesből kerülhet ki Ancelotti utódja

Spanyol lapértesülés szerint Xabi Alonso mellett többek között egy klublegenda és egy olasz mester is a kiszemeltek között szerepel.


A Cadena SER nevű spanyol lap újságírója, David Justo négy jelöltet nevezett meg a Real Madrid jövő nyártól megüresedő kispadjára.

Az egyikükről, a jelenleg Leverkusenben dolgozó Xabi Alonso kivásárlásáról már korábban írtunk, rajta kívül Raul, Alvaro Arbeloa és Roberto De Zerbi szerepel a listán.

Arbeloa jelenleg a madridiak U19-es csapatát vezeti, Raul pedig a Castillát. Ők csak akkor kerülhetnek szóba, ha sem Xabi Alonso, sem pedig De Zerbi nem fogadja el a királyi gárda ajánlatát.

Az Angliában remekül teljesítő Brighton mestere, Roberto De Zerbi másodlagos jelölt, ha Xabi Alonso és/vagy a Bayer Leverkusen beintene a madridiaknak, akkor az olasz edzőre helyeznék a hangsúlyt.

Mindenesetre annyit azért érdemes hozzátenni, hogy ezek csupán feltételezések, a brazil szövetségen kívül egyelőre senki sem jelentette be, hogy Carlo Ancelotti a Selecao élére kerülne, ami biztos, hogy a szerződése 2024 június végén lejár.

Borítókép: Eddie Keogh/Getty Images

Videók