Csillagászati, ép ésszel fel nem fogható összeg lehet Cubarsí kivásárlási ára

Pau Cubarsí az új sztár a Barcelonánál. A katalán szurkolók az új Puyolt és Piquét látják benne.


Pau Cubarsí már most a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona egyik csiszolatlan gyémántja, de akár azt is mondhatnánk, ékköve. Lamine Yamallal és Fermín Lópezzel együtt igazán ígéretes jövő előtt állnak a gránátvörös-kékek, nem véletlen, hogy már most a 17 esztendős tehetség szerződésén dolgoznak a háttérben.

Korábban a sport365-ön is beszámoltunk a lehetséges részletekről, amely 2029-ig szólhat és évi 4 millió eurós fizetést jelenthet, ám új fejlemények láttak napvilágot, melyek most már egyre biztosabbak. 

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Barca sportigazgatója, Deco már két hete tárgyal Cubarsí ügynökeivel és gőzerővel dolgoznak azon, hogy a fiatal védő kivásárlási záradékában 1 milliárd euró szerepeljen. A 17 éves bekk már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott és Európa egyik legnagyobb ígéreteként van számontartva, nem véletlen, hogy a Barcelona szeretné jó sokáig magához láncolni őt. Az új szerződését egyébként csak 2025. januárjában írhatja majd alá, amikor betölti a 18. életévét...

(Borítókép: Facebook / FC Barcelona)

Videók