Casillas: Rüdiger és Tchouameni nagyon jó erősítés

A Real Madrid korábbi kapusa értékelte az átigazolási piacon történteket.


Hétfőn Madridra szegeződött a futballvilág szeme a „Legendák” rendezvényen. Az eseményen jelen volt Iker Casillas is, akinek a Real Madrid és a spanyol válogatott is nagy hálával tartozik.

A Real Madrid egykori kapusának volt ideje felmérni az aktuális futballhíreket a múzeum bemutatóján, és elsősorban az átigazolási piacra koncentrált, amelyben a Real Madrid már most is élen jár a következő szezonra szóló új szerződések tekintetében.

A Real Madrid két új igazolása eddig a Chelsea korábbi védője, Antonio Rüdiger és a francia középpályás, Aurelien Tchouameni a Monacóból.

„Szerintem nagyon jó erősítések. Rüdiger szerződtetése nagyon fontosnak tűnik számomra a szilárd védelem fenntartása érdekében. A két megnyert cím után még mindig túl friss minden, hogy a következő szezonra gondoljunk.”

A sajtó azonban szerette volna megtudni Casillas véleményét arról, hogy egykori csapatának más területeken kell-e erősítenie, például Karim Benzema pozíciójában.

„A csapat jól összeállt az előző szezonban. Nem szabad sokkal többet követelni a csapattól, sokkal inkább értékelni kell azt, amit az elmúlt szezonban tettünk.”

Borítókép és fotók: Alberto Ortega/Europa Press a Getty Images

Videók