Casemiro könnyek között búcsúzik a Real Madridtól

„Biztos vagyok benne, hogy egy napon visszatérek."


 A brazil játékos búcsúztatóját hétfőn tartották, hogy onnan közvetlenül Manchesterbe repüljön.

A középpályás beszéde alatt nem tudta visszatartani könnyeit, többször is szünetet kellett tartania a Bérnabeuban rendezett búcsúünnepség alatt.

„Senki sem ismert engem, vagy a családomat, amikor megérkeztünk Madridba” – kezdi visszaemlékezését Casemiro.

„Emlékszem, milyen izgatott lettem, amikor először hallottam a klub érdeklődéséről. Megtanultam a klub értékeit és sok címet nyertem itt. Mégis az volt a legnagyobb eredményem, hogy minden nap ide járhattam edzeni.”

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, az édesanyámnak, a feleségemnek, a klubnak és minden játékosnak. Luka Modricnak és Toni Kroosnak… Nem feledkezhetek meg róluk, sok mindenen mentünk át együtt, trófeákat nyertünk.”

„Biztos vagyok benne, hogy egy napon visszatérek. Vissza akarom adni azt a szeretetet, amit itt kaptam tőletek. Izgatott vagyok viszont, hogy most egy olyan klubban mutathatom meg magam, mint a Manchester United.”

Sokan elmondták a véleményüket világszerte Casemiro átigazolásáról, köztük a Liverpool középpályása, Fabinho is.

„Játszottam vele a válogatottban és a Castillában is. A barátomnak mondhatom, sokat beszélünk.”

„Remek igazolás ő a Manchesternek. Okos srác, jó játékos és jó fizikummal rendelkezik, illetve a levegőben is veszélyes. Nem lesz nehéz alkalmazkodnia a PL-hez.”

Casemiróért a hírek szerint 70 millió fontot adott a Manchester United, Angliában pedig várhatóan a 18-as mezt viseli majd. A bemutatását a ma esti, Liverpool elleni meccset megelőzően tervezik megejteni, éles mérkőzésen pedig szombaton, a Southampton ellen debütálhat.

Fotó: realmadrid.com

Videók