Carlo Ancelotti egy bizarr szerelmi háromszög középpontjában áll

Még semmit sem döntött el véglegesen.


Brazília akarja őt, a Real Madrid elméletileg szintén, de nem kötelezte el magát mellette, az olasz pedig mindkettőt jó esélynek gondolja, de nem akar hidakat felégetni.

A múlt hónapban a CBF elnöke, Ednaldo Rodrigues megerősítette, hogy Ancelotti 2024-ben csatlakozik hozzájuk. Ezt azonban sem a Real Madrid, sem Ancelotti nem ismerte el nyilvánosan. A Cadena SER szerint ez kétségeket ébresztett a klubon belül azzal kapcsolatban, hogy képes lesz-e továbbra is motiválni a játékosokat az egész szezonban, ha a dolgok rosszul alakulnak és júniusban távozik a klubtól.

A Marca szerint azonban felhívta a klubot, hogy minden kétséget eloszlasson, és megnyugtatta őket, hogy teljes mértékben elkötelezett a Real Madrid iránt. Azt is elmondta a klubnak, hogy megállapodott a brazilokkal, amennyiben lejár a szerződése a Real Madridnál, de még nem írt alá semmit, és információik szerint Ancelotti még a hosszabbítást is fontolóra venné a madridiaknál, ha felajánlanék neki. Ennek ellenére Eder Militao már úgy beszélt Ancelottiról, mint a leendő válogatottbeli edzője.

A madridi lap szerint, Rodrigues még José Angel Sanchez vezérigazgatót is felhívta, hogy tájékoztassa a helyzetről, és beleegyezett, hogy visszavesznek Ancelotti nyilvános üldözéséből. Mindent egybevetve, így vagy úgy, de elég kellemetlen helyzetről van szó.

Borítókép: Pedro Castillo/Real Madrid via Getty Images

Videók