Cáfol a Barca sztárjának ügynöke

Változhat, amit mindenki biztosra vett.


Antoine Griezmann keddi bejelentése miatt, hogy elhagyja az Atlético Madridot végtelen számú spekulációt indított útjának arról, hol köthet ki. A legtöbb és a legkomolyabbnak hangzó a Barcelonához köti a játékost, ami miatt a katalán klub támadóinak jövője válhat bizonytalanná, legfőképp a rengeteg kritikát kapó Philippe Coutinhoé, aki 53 meccsen mindössze 11 gólig jutott a a gránátvörösöknél töltött második szezonjában.
 
Mindezek ellenére az AS megkeresésére Coutinho ügynöke, Andrea Bertolucci igyekezett cáfolni ügyfele jövőjét illető feltevéseket, és azt is, hogy Griezmann az ő helyére érkezne: “Valótlan állítás, hogy Griezmann Philippe helyére érkezne a Barcelonához.” – mondta.
 
A brazil ügynök további részletekbe nem ment bele Coutinho jövője kapcsán, de hangsúlyozta, mennyire indokolatlan lenne ez a csere.
 
"Nem tudom, miért beszélnek erről. Nem tudok erről, és ezért nem is akarok erről többet beszélni, de téves az állítás,” – tette hozzá. 
 
Coutinho 2018 januárjában érkezett a Liverpooltól a Barcelonához, azt követően, hogy Neymar fél évvel korábban lelépett, nem titkolva, azzal a céllal, hogy betöltse honfitársa csukáját. Ezzel a brazil a második legdrágább igazolás lett a világon (160 millió euró), épp Neymar mögött.
 
De a 26 éves játékos, akinek 400 millió a kivásárlási ára, nem ragyog a Camp Nouban érkezése óta, ahol komoly kritikák érik a szurkolók részérő gyenge teljesítménye és hozzáállása miatt.
 
Fotó forrása: Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images
 

 

Videók