Borzasztó a hangulat a Realnál, Ronaldót elcserélné a klub

Zidane nem tudja megmondani, mi áll a válság hátterében.


Szombaton a Real Madrid a Santiago Bernabéuban kapott ki a Villarrealtól 1–0-ra. Már a játékosok is lemondtak a bajnoki cím megvédéséről, a cél inkább az, hogy a csapat legalább dobogón végezzen. Ez szintén nem egyszerű feladat annak tükrében, hogy a harmadik helyezett Valencia is 8 pontra van a fővárosi gárdától. Zidane sem tudja, mi történik a csapattal.
 
Zinedine Zidane képtelen volt megmagyarázni a Villarreal elleni vereség okait a sajtó képviselőinek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. A francia mester belátta, hogy ilyen rossz hangulatú még sosem volt az öltöző, amióta a csapatot vezeti.
 
„Nagyon nehéz ez, mert mindent megtettünk a győzelemért. Rengeteg helyzetünk volt, de a labda egyszerűen nem ment be. Nincs magyarázatom! Balszerencse, amely már régóta kísér minket, és a játékosok életét is megkeseríti. Nem hibáztatok senkit, nem érdemeltük meg ezt az eredményt. Nem adhatjuk fel, folytatnunk kell a munkát. Bele kell kapaszkodnunk minden pozitívumba. Az öltözőben is balszerencséről beszélnek, a futball néha ilyen. Sok jó dolgot éltünk már meg együtt, most ilyen időszakon kell átmennünk” – mondta a Real Madrid mestere, Zinedine Zidane.
 
A mérkőzés után olyan hírek is napvilágot láttak Spanyolországban, hogy Florentino Perez, a klub elnöke hajlandó lenne elcserélni legnagyobb sztárját, Cristiano Ronaldót. Nem új keletű az információ, hogy a Real szívesen soraiban tudná a brazil Neymart, aki nyáron 222 millió euróért igazolt a rivális Barcelonából a francia Paris Saint-Germainhez.
 
Még decemberben az Aranylabda átadásának gáláján nyilatkozta azt Perez, hogy Neymarnak nagyobb esélye lenne megnyerni azt, ha csapatában játszana. Az elnök szívesen felkínálná a párizsiaknak a portugált a brazilért cserébe. Persze emellett a zsebébe is rendesen bele kellene nyúlni.
 

Kézilabda Eb: Lékai Máté nem vitatja a felelősségét " KÉZILABDA › Férfi válogatott

A magyar válogatott 32-25-re kikapott az olimpiai címvédő Dánia csapatától a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában szombaton Varasdon. A Schaffhausen irányítója, Császár Gábor szerint még korai véleményt mondani a csapatról és pozitív szemléletre buzdított. „Nem játszottunk tökéletesen, de 40 percig pariban voltunk a világ egyik legjobb csapata ellen.

Videók