Bellingham elárulta mi az amiben javulnia kell még

A fiatal angol játékos berobbant a Real Madrid csapatába, mégis van egy dolog, ami nehézséget okoz számára, és amiben Ancelotti szerint is javulnia kell.


Jude Bellingham a nyári Real Madridhoz való érkezése óta a spanyol nyelv elsajátításával kapcsolatos nehézségeiről beszélt. Mostanra azonban már úgy tűnik, hogy olyan könnyen megy számára, mint amilyenre előzetesen számított.

"Tudom, hogy egy szempontból csalódást okozok neki (Ancelottinak), mivel még mindig nem beszélek rendesen spanyolul. Sajnálom, de nem várt akadályokba ütköztem ezzel a nyelvvel. Elismerem, hogy nehéz számomra” - mondta Bellingham.

"Mindenesetre maximális odafigyelést ígérek, ezt garantálom" - tette hozzá.

Ancelotti napokkal ezelőtt jelentette ki, hogy az egyetlen hiba, amit Bellingham számára fel tud hozni, az a gyenge spanyol nyelvtudása. A nyelvtudás szinte elengedhetetlen egy Spanyolországban játszó labdarúgó számára.

„Nem tökéletes” - mondta Ancelotti megnevezve azt a területet, amelyben Bellinghamnek mindenképpen javulnia kell.

Azonban Bellingham szavaiból is jól hallatszik, hogy a fiatal játékos mindent megtesz azért, hogy gyorsan megtanulja a spanyol nyelvet. Ilyen hozzáállással a következő években már folyékonyan kell majd beszélnie a nyelvet.

Borítókép: Angel Martinez/Getty Images

Videók