Bellingam a lefújás után besétált a Betis öltözőjébe és…

A Real Madrid gólfelelősét inzultálták a meccs közben, de különleges kérést is kapott.


Jude Bellingham megint betalált, de a győzelem ezúttal elmaradt, a madridiak 1-1-es döntetlent játszottak a Betis ellen Sevillában.

A nyári igazolás hamar a királyi gárda kulcsemberévé vált, 16 góljával és a mutatott teljesítményével nyűgözte le eddig a madridi szurkolókat. A középpályás a Betis ellen is eredményes volt, amit különleges módon ünnepelt meg: dobott egy csókot az őt verbálisan inzultáló néző felé.

A mérkőzés alatt az andalúz csapat több játékosa is elkérte a futballista mezét. A találkozó véget ért, az angol pedig szokásához híven elköszönt a lelátónépétől, de nem tett olyan gesztust, hogy pólót cserélne bármelyik riválisával. Azt a benyomást keltette, hogy a döntetlen rosszul érintette a fővárosiakat és inkább az öltöző felé sétált anélkül, hogy a szerelésétől megválna.

20 perccel a mérkőzés vége után fordulat következett, a középpályás bement a Betis öltözőjébe, hogy elvigye a megígért mezt, sőt mezeket, mert három felső volt nála. Nem emlékezett, hogy kik kérték pontosan, de odament, és miután engedélyt kért, belépett az öltözőbe, és ott beszélgetett azokkal, akik pillanatokkal korábban még az ellenfelei voltak.

Jópár héttel korábban hasonló jelenet történt Sevillában, akkor Sergio Ramos sétált be a már ellenfél Real Madrid öltözőjébe, ahol hosszan beszélgetett korábbi csapattársaival.

Borítókép: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images

Videók