Barcelona: Ha Haaland nem jön, már van B-terv

Alexander Isak lehet a befutó csatárposzton.


A Barcelona jövő nyáron szeretné szerződtetni Erling Haalandot, de nagy a verseny a Borussia Dortmund támadójáért. A hírek szerint a tartalékterv Alexander Isak.

A 21 éves Erling Haaland várhatóan a szezon után elhagyja a Borussia Dortmundot, és Európa számos nagy klubja üldözi őt. A norvég gólvágó 75 millió eurós kivásárlási záradékkal rendelkezik, amely jövőre lép hatályba. Ezt az összeget több fél is kész kifizetni. Haaland azonban égig érő fizetést követel, ami azt jelentheti, hogy a Barcelona nem fog tudni versenybe szállni a többi nagy klubbal. Nem titok, hogy a Barcának komoly anyagi gondjai vannak.

Real Madrid: Alexander Isak: From being sounded out by Real Madrid to being  Fran Sol's replacement at Willem II | MARCA in English
Fotó: marca.com

A Cadena Ser újságírója, Sique Rodríguez szerint, a Barcelona a Real Sociedad svéd válogatott sztárját, Alexander Isakot nézte ki arra az esetre, ha Haalandról lecsúsznának. Még akkor is, ha Isak magasabb kivásárlási záradékkal, 90 millió euróval rendelkezik. Ennek ellenére gazdaságosabb igazolás lenne, hiszen jóval olcsóbb alacsonyabb fizetési igényei lennének a svéd támadónak.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: marca.com

Videók