Barcelona alelnöke: Nincs sok esély Haaland szerződtetésére

Ezt valahol sejteni lehetett.


Erling Haaland iránt Európa számos nagy klubja érdeklődik. A Barcelona alelnöke, Rafa Yuste azonban elismerte, hogy a sztár aláírására náluk nincs sok esély.

A Barcelona ezen a nyáron érdeklődött a 21 éves támadó, Erling Haaland iránt, találkoztak az ügynökével, Mino Raiolával és apjával, Alf-Inge Haalanddal. A norvég gólgép a Borussia Dortmundban maradt, de várhatóan a szezon után távozik, amikor hatályba lép a 75 millió eurós kivásárlási záradéka.

Rafa Yuste hangsúlyozza azonban, hogy a klub szerény anyagi helyzete megakadályozza őket abban, hogy komolyan megfontolják Haaland szerződtetését.

„Elővigyázatosnak kell lennünk. Hatalmas gazdasági válsággal szenvedünk. Nem látom, hogy Haaland szerződtetése most megtörténhetne. Mostantól jövő nyárig folyamatosan figyeljük a helyzetünket, és meglátjuk, mit tehetünk az átigazolások terén. Először meg kell alapoznunk a helyzetünket, amelyet romokban találtunk. A fő célunk most a biztos alapok. Majd azokkal kell foglalkoznunk, akik nálunk vannak.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: tribuna.com

Videók