"Bale viselkedését rendkívül tiszteletlennek tartom a klubbal szemben"

Berbatov azt javasolja Bale-nek, hagyja el a Real Madridot.


Dimitar Berbatov korábbi bolgár csatár azt javasolja a walesi Gareth Bale-nek, hogy hagyja el a Real Madrid labdarúgócsapatát.

"Gareth Bale megint a címlapon szerepelt, amikor láttam, mit csinált, nem hittem a szememnek" - utalt a Manchester United és a Tottenham Hotspur egykori játékosa a walesi szélső múlt pénteki, Alavés elleni "produkciójára". Amikor kiderült, hogy Zinedine Zidane vezetőedző nem cseréli be őt, Bale a száját és orrát eltakaró maszkot a szemeire húzta, és alvást imitált a lelátón helyet foglaló cserejátékosok között.

Sport365.hu - Bale ismét elszórakoztatta magát a kispadon

Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója ugyan egy percet nem kapott Zinédine Zidane-tól a Granada ellen, de így is feltalálta magát, ismét trollkodott. A walesi támadó már a Deportivo Alavés ellen 2-0-ra megnyert hazai mérkőzésén is elszórakoztatta magát a lelátón. A felvétel gyorsan bejárta az internetet, amelyen éppen alvást színlel.


"Az ilyen viselkedést nem támogatom, rendkívül tiszteletlennek tartom a klubbal szemben. Erre megoldást kell találni, mert ez a helyzet sem a Realnak, sem Bale-nek nem jó"
- folytatta Berbatov, aki szerint a 2013-ban Madridba szerződött labdarúgónak el kellene hagynia a spanyol fővárost.

"Ha a csapat szurkolója lennék, nekem ez túl sok lenne. Ha más nem, kölcsönbe kellene mennie valahova, nem pedig azt bizonygatnia, hogy ha nem játszatják, bármit megtehet" - mondta el véleményét a bolgár támadó.

Bale azóta a hétfő esti, Granada elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen is "kitett magáért": a találkozón egy sporttapasz gurigáját a szeme elé tartva követte figyelemmel egyedi "távcsövével" az eseményeket. Az esetről fotó is készült. A madridiak két fordulóval a zárás előtt négy ponttal vezetnek a címvédő Barcelona előtt, és csütörtökön a Villarreal ellen biztosíthatják be bajnoki címüket.

Borítókép: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images/Angel Martinez/Getty Images

Videók