Bale: sokkal több minden vált valóra a karrieremben, mint amiről álmodtam

Gareth Bale elköszönt a Real Madridtól.


Gareth Bale elköszönt a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapatától.

A 32 éves walesi támadó a közösségi oldalán megjelent levélben köszönetet mondott játékostársainak, edzőinek, valamint a szurkolóknak is.

"Kilenc éve olyan fiatalemberként érkeztem ide, aki azt az álmát szerette volna valóra váltani, hogy a Real Madridban játsszon: hogy viselhesse a csapat fehér mezét, a címert a mellkasán, pályára léphessen a Santiago Bernabéu Stadionban és trófeákat nyerjen. Most, amikor visszanézek az itt töltött időmre, őszintén mondhatom, hogy sokkal több minden vált valóra, mint amiről álmodtam" - fogalmazott Bale, aki elmondása szerint soha nem fogja elfelejteni a spanyol fővárosban töltött éveket.

A walesi válogatott csapatkapitánya 2013-ban, akkor rekordot jelentő 100,8 millió euróért igazolt a Tottenham Hotspurtől a királyi gárdához, amellyel a Bajnokok Ligáját ötször, a spanyol bajnoki címet háromszor, a spanyol Király Kupát egyszer nyerte meg, emellett háromszoros klubvilágbajnoknak, háromszoros európai és egyszeres spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát.

Bale a mostani idényben mindössze hét, az ezt megelőző szezonban pedig húsz mérkőzésen jutott szóhoz klubcsapatában.

Borítókép és fotók: Gareth Bale / Twitter

Videók