Bale olyan fogadtatásban részesül, amelyben a Real Madridnál soha

Gareth Bale-t ujjongó szurkolók várták a Tottenham edzőközpontjánál.


Ujjongó szurkolók várták a Tottenham Hotspur edzőközpontjánál pénteken Gareth Bale-t, a Real Madrid futballsztárját.

A londoni klub rajongói tapssal fogadták a jó eséllyel visszatérő walesi csatárt, aki limuzinnal érkezett meg korábbi csapatához. Előzőleg a játékos - egy madridi orvosi ellenőrzés után - magángéppel repült a brit fővárosba spanyol klubtársával, Sergio Regulionnal együtt. Utóbbit brit sajtóértesülések szerint ötéves szerződés várja a Tottenhamnél, míg Bale-t várhatóan egy évre kölcsönadja a Real.

Sport365.hu - Szertefoszlik a Királyi Gárda BBC-je - "Londonba akar menni"

"Londonba akar menni, mert továbbra is szereti a Spurst. Felvettük a kapcsolatot a Tottenhammel" - jelentette ki Jonathan Barnett hozzátéve, kölcsönadás és klubváltás is szóba jöhet. Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/ RicTapia/Getty Images A madridiak régóta szabadulni kívánnak a walesi játékostól, már csak azért is, mert Zinédine Zidane vezetőedző jó ideje nem számít rá, emiatt Bale jelenleg is külön edz a csapattársaitól.

A madridiak régóta szabadulni kívánnak a 31 éves walesitől már csak azért is, mert Zinédine Zidane vezetőedző jó ideje nem számít rá, emiatt Bale legutóbb már külön edzett a csapattársaitól. A támadó iránt, akiért csak 20 millió eurót kér a Real, sajtóhírek szerint a Manchester United is érdeklődik, bár hivatalos ajánlatot még nem tett érte.

A madridiak 2013-ban akkor világcsúcsot jelentő 100,8 millió euróért igazolták le a Tottenhamtől Bale-t, akinek szerződése 2022-ben jár le, miközben hetente körülbelül 660 ezer eurót kap. Így amennyire vonzó lehet alacsony eladási ára, annyira gondot jelent következő klubjának a magas fizetése.

Borítókép: Denis Doyle/Getty Images

Videók