„Bale nagyon motivált, mindent meg akar nyerni a Real Madriddal”

A walesi játékos egy új játékosként tért vissza Madridba.


Gareth Bale egy másik ember, mióta visszatért Madridba és Carlo Ancelotti a vezetőedző. Ezt a walesi játékos menedzsere is megerősíti.

A walesi menedzser, Robert Page szerint Bale minden eddiginél jobban vágyik egy sikeres évre. Miután nyilvánosságra hozta a következő nemzetközi szünetre behívottak listáját, amelyen nyilvánvalóan szerepel a Real szélsője, Robert Page így fogalmazott:

„Bale nagyon szeretne mindent megnyerni a Real Madriddal. A személyisége nem változott, de különböző edzőknek különböző elképzeléseik vannak, és egy játékos valakivel néha jobban tud azonosulni.”

"Nyilvánvalóan Zinedine Zidane nem számított Bale-re, míg Ancelotti személyében egy olyan edzőre lelt, akit le tudott nyűgözni az előszezoni munkájával, és figyelemmel követte az Európa-bajnokságon. Gareth pozitív hatással volt az olasz szakemberre, és remek formában van. Gólokat lő, ami nagyszerű mindenki számára.”

„Amikor látod Gareth játékát, maga mögött hagyja a problémáit, ami nagyon jó. Nagyon motivált, hogy hétről-hétre a Real Madrid színeiben játszhat, és abszolút célja, hogy sikeres legyen a válogatottal is.”

Forrás: real-france-fr
Borítókép: real-france.fr

 

Videók