Bale megszólalt Ancelotti visszatérése-kapcsán

Együtt szép sikereket értek el korábban.- TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Carlo Ancelotti visszatért a Real Madridhoz. Az olasz szakember korábban szép szavakkal illette a walesi támadót, aki kifejezetten örül a sikeredző visszatérésének.

A 31 éves Gareth Bale az elmúlt idényt kölcsönben töltötte a Tottenhamnél, és most egy év maradt hátra a Real Madriddal kötött szerződéséből. A spanyol fővárosban újra egyesülhet Ancelotti és Bale, aki nemrégiben az Everton kispadját hagyta hátra a Real Madrid hívása miatt.

„Gareth nem sokat játszott a Premier League-ben. De sok gólt szerzett, nagyon eredményes volt az utolsó meccseken, amikor esélye volt a játékra. Visszatér, nagyon jól ismerem, rendkívül motivált lesz, és egy fantasztikus szezont fog futni” – mondta Ancelotti.

„Carlo Ancelotti jó menedzser. Nagyon jól kijövünk. Hihetetlen pillanatokat élhettünk át együtt. Nagyon boldog voltam a Real Madridban, és biztos vagyok benne, hogy hihetetlen lenne visszatérni. Beszéltem Carlóval, amikor az Everton ellen játszottunk, megöleltük egymást, nagyon jó volt látni. Jelenleg azonban a felkészülésemre koncentrálok és arra, hogy mi vár ránk az Európa-bajnokságon. A többivel később foglalkozom” – mesélte Bale.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Videók