Az El Clasicók szelleme

Eden Hazard el van átkozva a Barcelona ellen.


A vasárnapi El Classicón a Real Madrid támadója, Karim Benzema sérülés miatt nem tudott pályára lépni. Az egyik opció akár Eden Hazard is lehetett volna, akivel Carlo Ancelotti a francia támadót pótolhatta volna.

A belga támadó azonban még egy El Classicón sem lépett pályára amióta a Real Madrid csapatát erősíti.

Amikor látja az ember a végeredményt (4-0-ra nyert a Barcelona a Bernabeuban), csodálkozik azon, hogy az olasz szakember miért nem nevezte a keretbe a walesi Gareth Bale-t, vagy Eden Hazardot, illetve miért szerepelt Luka Modric hamis 9-esként.

 


Mióta Hazardot szerződtette a Real Madrid az első négy el Classicót különböző sérülések miatt hagyta ki. Az idei szezonban a belga támadót elkerülik a sérülések, Ancelotti azonban továbbra sem bízik benne.

 

Hazard első el Classicója az idei szezonban lehetett volna, ám a barcelonai mérkőzésen nem állította be az olasz mester őt.

A 2022-es év első Real Madrid-Barcelona mérkőzése a Spanyol Szuperkupa elődöntője volt. Bár Hazard jó formában volt, mégsem játszatta őt Ancelotti. Ráadásul a hétvégi találkozón sem játszatta őt a 62 éves szakember. Emiatt Hazard akár távozhat is a Real Madridtól, azzal a tudattal, hogy soha egy El Classicón sem lépett pályára az elmúlt három évben.

Borítókép: GettyImages 
Forrás: real-france.fr

Videók