Az Atletico Madrid a Real Madrid középpályása után érdeklődik

A városi riválistól hozna el egy játékost Diego Simeone együttese.


Dani Ceballos az idei szezonban a számos sérülés és probléma ellenére is küzdött a játékidőért.

A 27 éves játékos eddig csak kiscsatárként kapott szerepet, és mindössze négy mérkőzésen lépett pályára az összes versenysorozatot figyelembe véve (ebből csak egy volt a La Ligában).

A Real Madrid könnyen dönthet úgy, hogy a nyáron elengedi Ceballost, különösen, hogy Nico Paz az első csapatban való rendszeres helyért küzd. Ha mégis ezt az utat választják, akkor sem fognak szűkölködni az érdeklődésben, hiszen Ekrem Konur arról számolt be, hogy a Premier League és a Serie A klubjai is szemmel tartják a középpályást.

Érdekességként azt is megjegyezték, hogy az Atletico Madrid is erősen érdeklődik Ceballos iránt, és figyelemmel kísérik a helyzetét, mielőtt esetleg nyáron megszerezhetővé válna.

Az Atletico Madrid már azelőtt is érdeklődött Ceballos iránt, hogy az elmúlt szezonban új szerződést kötött volna a Real Madriddal, és ezt az érdeklődést a nyáron akár újra fel is éleszthetik, bár ehhez megfelelő összeggel kell készülniük, bár valószínűleg az Atleticónál nem lennének hajlandóak sokat fizetni érte.

Borítókép: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Videók