Az Atlético is vinné a Real kegyvesztett sztárját

Ehhez viszont többektől meg kellene szabadulniuk.


Az Atlético Madrid fontolgatja, hogy ajánlatot tesz a Real Madrid kegyvesztett támadó középpályására, James Rodríguezre, spanyol rádiócsatornák szerint.
 
A Cadena SER állítja, hogy a kolumbiai, aki az elmúlt két szezont kölcsönben töltötte a Bayern Münchennél, célpontá lépett elő a Matracosoknál, és nyitott a városon belüli váltásra, hiszen szeretne Madridban maradni.
 
Azonban az üzlet azon áll vagy bukik, hogy az Atlético meg tud e szabadulni olyan játékosaitól, mint Ángel Correa vagy Vitolo az átigazolási időszakban.
 
Mióta a Bayern a játékos kérése nyomán úgy döntött, nem él 42 millió eurós vásárlási opciójával, leginkább a Napolival hozták szóba Jamest, mivel Carlo Ancelotti nagyon szeretné ismét csapatában látni. Ráadásul az olasz edző alatt játszott legjobb formájában a karmester, valamint a bajorokhoz is az ő kérésére csatlakozott. 
 
Korábban a Napoli elnöke, Aurelio di Laurentiis is megerősítette, hogy az olasz csapat a Stadio San Paoloba költöztetné Jamest, ahol még Maradona legendás és visszavonultatott mezszámát is megkaphatná. 
 
Ha James az Atléticoba szerződik, ő lehet a második ezen a nyáron, aki a Blankóktól a Matracosokhoz teszi át székhelyét. Múlt héten, Marcos Llorente hagyta el a Bernabéut a Wanda Metropolitano kedvéért, ezzel José Manuel Jurado 2006-os váltása óta az első játékossá válva, aki a Real Madridtól igazolt az Atléticohoz.

Fotó forrása: Wagner Meier/Getty Images

Videók