Asensio bajba kerül, amiért a Barcával szorongatta a Real Madridot

Ez nem volt a legjobb húzás.


Marco Asensio nyilatkozatai, amelyekben nem zárja ki a Barcelonába való átigazolást, gondot okoztak a Real Madridnak és szurkolóinak. Asensio szerződése júniusban jár le, és január 1-jén szabadügynök lesz, azzal tárgyal, akivel akar, ha a Real Madrid nem hosszabbít vele.

Legutóbbi teljesítménye meggyőzte a Real Madrid vezetőit, akik fontolgatják, hogy ajánlatot tesznek neki, de legutóbbi szavai megváltoztathatják ezt a döntést.

A spanyol középpályást arról kérdezték, hogy a Barcelona is opció-e, és ő elhárította a kérdezőt azzal, hogy nyitva hagyta az ajtót erre a lehetőségre.

„Csak a Real Madridra gondolok..." - mondta hosszas válaszában, biztosítva arról, hogy "boldog" ott, de nem zárta ki a távozását, amikor hozzátette: "Soha nem tudhatjuk, mi történik a jövőben”. Az "El Chiringuito-val" kapcsolatos kijelentései rosszul estek a Real Madrid szurkolóinak, akik attól tartanak, hogy végül távozni fog.

A madridi szurkolók nagyon kritikusak a spanyollal szemben, akinek az elmúlt években nyújtott teljesítményét nem bocsátották meg, azt pedig még kevésbé, ha a Barcával kacérkodik. Asensio jövője még inkább a levegőben lóg, mint valaha. Minden azon múlik, hogy a Real Madrid végül amellett dönt-e, hogy ajánlatot tesznek neki, vagy a nyilatkozatai után inkább elengedik a kezét. A klubnál tudják, hogy a világbajnokság egy jó lehetőség, hogy lássák, milyen teljesítményre is képes.

Borítókép: Angel Martinez/Getty Images

Videók