Ancelotti szerint ezért szenvedtek vereséget az Atletico Madrid ellen

A Real Madrid 4-2-es vereséggel búcsúzott a spanyol Király-kupából.


Carlo Ancelotti elismerte, hogy a fáradtság volt az egyik fő tényezője annak, hogy a Real Madrid 4-2-es vereséget szenvedett az Atletico Madrid ellen a spanyol Király-kupában.

„Senki sem érdemelte meg a vereséget. Volt néhány iskolai hiba, és ez volt a kulcs" - idézi a főnököt a klub hivatalos honlapja.

„Hátrányban voltunk az Atlético ellen, mert nekik egy hetük volt felkészülni erre a mérkőzésre, és fizikailag egy kicsit több energiájuk volt” – folytatta.

„De a 120-dik percig versenyben voltunk, és nem látszott, hogy elfáradtunk volna. Most két hetünk van arra, hogy jól dolgozzunk és javítsunk a kondíciónkon" – tekintett előre az olasz szakember.

A rendes játékidő 2-2-es döntetlennel ért véget, a Real 1-0-ás és 2-1-es hátrányból is vissza küzdötte magát. A jobb fizikális formának köszönhetően, azonban végül az Atletico javára dőlt el a mérkőzés, és a hosszabbításban két gólt is lőttek.

A Real Madrid ebben a hónapban már öt mérkőzést játszott, a soron következő Almeria elleni találkozót január 21-én rendezik. Ezt követően egy hét pihenő vár a madridiakra.

Borítókép: David Ramos/Getty Images

Videók