Ancelotti: nincs még egy hozzá fogható játékosunk

Az olasz szakembert lenyűgözte fiatal tehetsége.


A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti szerint Álvaro Rodríguez a jövőben sokkal nagyobb szerepet kap majd az elsőszámú csapatnál.

A Királyi Gárda legutóbbi meccsén az az Álvaro Rodríguez lett a mérkőzés embere, aki eddig főként a klub „B” csapatában szerepelt. Az uruguayi támadó a kispadról beszállva, a 85. perben szerzett gólt, amellyel döntetlenre mentette, a városi rivális elleni összecsapást.
A klub edzője, Carlo Ancelotti a mérkőzést követően elárulta, a jövőben sokkal több lehetőséget ad majd a fiatal tehetségnek.

„Álvaro Rodríguez az „A” csapat játékosa lesz a következő szezonban. Nincs még egy hozzá hasonló játékosunk" – mondta a mester Fabrizio Romano szerint.

„Beszélni fogok Raúllal (a Real Madrid Castilla edzője) Álvaróról. Ebben a szezonban nálunk és Castillában is játszani fog” – tette hozzá.

A 18 éves játékos 2020 nyarán a Gironából igazolt a madridiakhoz, ahol az idei szezonban 16 meccsen 5 gólt szerzett a Castilla színeiben. A spanyol nagyklubbal kötött szerződése 2027 nyaráig szól.

Borítókép: Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images

Videók