Ancelotti: Fáj, hogy őket a kispadra kell ültetnem

Fontos láncszemek hiányozhatnak a városi rangadóról, de a Real Madrid vezetőedzője nem esik kétségbe, de azt is elárulta, miért nem sír Bellingham miatt.


Az eddig hibátlan királyi gárda a Wanda Metropolitanóban méri össze erejét az Atletico Madriddal vasárnap 21:00-tól. A vendégek mestere, Carlo Ancelotti a hiányzókról nyilatkozott.

„Fáj, hogy Kroost vagy Modricot a kispadon kell hagynom. Mindig nehéz egy játékost a cserék közé ültetni. Kemény verseny van a középpályán. Amikor lehozok egy futballistát a meccs közepén, azt látom, hogy aki lejön, az szomorú, aki pedig beszáll, az boldog. A játékos, aki lejön, talán azt gondolja, hogy azért cserélem le, mert nem játszik jól. De ez nem így van, és nem kell szomorúnak lennie, ha egy nagyszerű minőségű labdarúgó érkezik a helyére” - magyarázta Ancelotti.

Vinicius Junior és Jude Bellingham játéka kérdéses. Az angol a Real legjobbja és elsőszámú góllövője ebben a szezonban, de Ancelotti nem aggódik amiatt, hogy esetleg nem léphet pályára.

„Nem fogok sírni, ha kiesik, nagyon jó játékosaink vannak a posztján” - nyilatkozta a Real edzője. Ami Viniciust illeti, ő nem teljesen fitt az Atletico ellen, és holnap dől el, hogy játszik-e.

Borítókép: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Videók