Ancelotti eldöntötte, ki fogja helyettesíteni a Real Madrid legjobbját

Az olasz szakembernek kényszerű változtatást kell eszközölnie.


Carlo Ancelotti meghozta a végleges döntését arról, hogy Brahim Diaz kezd Jude Bellingham helyett a hétvégi, Las Palmas elleni mérkőzésen - írja a Marca.

Bellingham a múlt vasárnapi, Almeria elleni mérkőzésen a hosszabbításban kapott sárga lapot. Ezzel a szezonban ötre nőtt a sárgalapjainak a száma, ami egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent számára.

Bellingham harcias játékstílusa miatt hajlamos a sárga lapokra, ami megmagyarázza, hogy ebben a szezonban már kilencszer figyelmeztették az összes versenysorozatot figyelembe véve.

A Real Madridnak azonban nagyon fog hiányozni az angol, tekintve, hogy mit hoz a csapatba a munkabírás és a gólszerzés terén. Bellingham ebben a szezonban 26 mérkőzésen már 18 gólt és 8 gólpasszt szerzett.

Bellingham ebben a szezonban mindössze csak négy Real Madrid találkozót hagyott ki, kétszer sérülés miatt, kétszer pedig pihentetés miatt.

Mindeközben Brahim izgalmas opciót jelent a Real Madrid támadójátékának kisegítésére. A spanyol eddig 23 fellépésén hat gólt és mellette további három gólpasszt szerzett.

Az egyetlen apró aggodalom Brahimmal kapcsolatban az, hogy védekezésben valószínűleg nem tud annyit nyújtani, mint Bellingham.

Borítókép: Angel Martinez/Getty Images

Videók