Ancelotti: Az én Real Madridom soha nem adja fel!

Nagyon büszke csapatára az olasz mester.


 A Real Madrid tegnap nagy csatában, hosszabbítás után verte 5-3-ra a kétszer is vezető Atlético Madridot Rijádban, a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében.

Ancelotti fiai vert állásban is nagyon céltudatosan és pontosan játszottak, ennek köszönhetően ők játszhatnak majd a Barcelona-Osasuna meccs győztesével a döntőben.

„Az én Real Madridom soha nem adja fel! Ez a Real Madrid DNS-ében van, sokat tanulhatnak ebből a fiatalok is.”

„El is veszthettük volna a meccset, de mi sosem adjuk fel. Nyugodtnak kellett maradnunk, hiszen egy ilyen meccs rengeteg érzelmet hordoz magában. 90 perc van hátra, hogy megnyerjük a kupát, és most ez az egyetlen célunk!”

„Bízom a csapatban, és azokban is, akik a padról álltak be, mert nagy magabiztossággal szálltak be az Atleti ellen is. A szakmai stáb is elképesztően eltökélt, de ez csak így megy, máshogy nem lehet ezeket a nagy meccseket megnyerni.”

Ancelotti nem ment el Dani Carvajal gólja mellett sem, külön kiemelte a jobbhátvéd érdemeit.

„Carvajal? Remek meccset játszott, ő egy fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, remek személyiséggel. Nagy szerepe volt a gólokban, és nagy fegyvertény, hogy három védőnk is betalált. Remek volt nézni.”

„Ritka, hogy a védők rúgják a gólokat, de a mobilitás nagyon fontos, mindenki mozgékony volt, nem ragadtunk le a posztoknál, ez pedig még veszélyesebbé tesz minket.”

A Szuperkupa döntőjét vasárnap rendezik, ahol a királyiak a Barcelona-Osasuna meccs győztesével mérkőznek meg.

Fotó: Getty Images

 

Videók