Ancelotti "merész" tippje az Aranylabda-győztesre

Természetesen egy Real Madrid játékos, de nem az, akit mindenki várna


 Carlo Ancelotti minden sajtótájékoztatója egy élmény Madridban, hiszen nincs olyan, hogy nem találjon ki valami frappánsat.

Ezúttal ismét arról kérdezték az újságírók, hogy kinek adná az Aranylabdát, de az ősz mester nem Viniciust vagy Bellinghamet választotta a Real játékosok közül.

Azt szeretném látni, hogy Toni Kroos nyerje az Aranylabdát, de nem hiszem, hogy ez sikerül neki. Bár bármi megtörténhet. Idén nyáron lesz a 2024-es Európa-bajnokság, ha megnyeri a Bajnokok Ligáját és az Eb-t Németországgal, harcolhat az Aranylabdáért. Én nagyon örülnék ennek. Megérdemelné."

Kroos a Real ikonja lett hiszen négy La Liga- és egy Bajnokok Ligája-trófeát nyert a klubnál töltött időszaka alatt. De ő pont olyan játékos, akit ritkán jutalmaznak egyénileg is. Ancelotti szerint azonban ez az idén még változhat.

Mert ha a középpályás megnyeri a La Ligát, a Bajnokok Ligáját és az Eb-t Németországgal, ő lehet az egyik favorit az Aranylabdára.

A legfrisebb rangsorok szerint Mbappé, Vinicius, Bellingham az erőssorrend a legrangosabb egyéni futball-kitüntetésre. Persze a kontinenstornák, így az Európa-bajnokság és a Copa America ezen jelentőset változtathat a nyáron.

(Fotó: facebook/ Real Madrid)

Videók