Amikor egy Barcás dicsér egy Real Madrid játékost: Csodálom Casemirót

Ilyet is ritkán hallani.


A Barcelona középpályása, Sergio Busquets a vasárnapi El Clasico előtt beszélt a Movistar+-nak, és nem félt dicsérni az ellenfél játékosait.

A Real Madrid jó formában és önbizalommal telve törhet előre a bajnoki cím felé. A Bajnokok Ligájában drámai módon továbbjutottak a PSG ellen, míg a bajnokságban tíz ponttal vezetik a tabellát. Maga a Barcelona jobban teljesít, mint bármely más ponton ebben a szezonban, az utolsó hat meccsén átlagosan három gólt szerzett meccsenként.

„Benzema gólokban és önbizalomban sem szenved hiányt ebben a szezonban. Míg Casemiro ha nem a legjobb védekező középpályás, akkor a legjobbak között van. Csak meg kell nézni egy meccset és a teljesítménye plusz a munkája magáért beszél. Megesik, hogy a mi posztunkon a középső középpályások kevésbé tűnnek ki, és az emberek nem veszik őket annyira észre. Sokan csak a gólokra figyelnek fel. Nekünk egy kevésbé elbűvölő feladatunk van, de nagyon fontos, mi vagyunk a csapat középpontjában, mi irányítunk mindent. Csodálom őt. Minden jó játékost szeretek. A Real Madridban sok van belőlük.”

Forrás: football-espana.net
Borítókép és képek: football-espana.net

Videók