Amikor Beckham Ronaldo lábára varázsolta a labdát – videó

Beckham alighanem minden idők egyik legszebb gólpasszát osztotta ki. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Az angol válogatott egykori kedvence, David Beckham jó pár hihetetlen keresztlabdát osztott ki pályafutása során, van azonban egy, ami talán a legzseniálisabb mind közül.

A 2006-os spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján a Real Madrid azt a Zaragozát fogadta, amely az első meccsen meglepetésre 6-1-re legyőzte a Királyi Gárdát. Ennek okán alaposan bekezdetek és a 10. percben már 3-0-át mutatott az eredményjelző. Cicinho és Robinho után Ronaldo is betalált, azonban a brazil zseni góljánál csak a gólpassz volt szebb.

Ugyanis amikor Beckhamhez került a labda még semmi sem utalt arra, hogy pillanatokon belül ismét gólt ünnepelhet a hazai publikum. Az angol szupersztár úgy csavarta a kapu elé a labdát, hogy fel sem nézett előtte, ettől függetlenül annyira pontos lövés volt, mintha lézerrel vezérelték volna. Tökéletes passz volt Ronaldo számára, akinek csupán annyi dolga volt, hogy kinyújtsa a lábát az érkező labdára.

A Realnak ugyan nem jött össze a továbbjutás, mivel „csak” 4-0-ra tudtak nyerni, ettől függetlenül Beckham passza miatt örökre emlékezetes marad ez a meccs.

Ronaldo korábban az Instagramon élő adásban beszélgetett korábbi csapattársaival, köztük David Beckhammel, akit az egekig magasztalt.

"Számomra te voltál minden idők egyik legjobbja. Oda tetted a labdát ahova csak akartad és anélkül, hogy rám néztél volna a labda tökéletesen érkezett elém. Köszönetet szeretnék mondani a rengeteg labdáért, amivel kiszolgáltál. Csodálatos voltál."


(Kép: Denis Doyle/Getty Images)

Íme, egy összeállítás Beckham pályafutásának legszebb passzaiból:

 Ön szerint melyik volt a labdarúgás történetének legemlékezetesebb gólpassza? Írja meg nekünk kommentben.

Kép: sportbible

Forrás: sportbible

Sport365.hu - Beckham kukázós videója még mindig zseniális

Igencsak megosztóra sikeredett minden idők egyik legemlékezetesebb sportos reklám videója, amelyben David Beckham a Pepsijét szürcsölgetve három labdát rúg bele három különböző kukába a tengerparton. Ha egy kicsit is szkeptikusak vagyunk, akkor felmerül bennünk a gyanú miszerint csupán kamuvideóról van szó, viszont 45. születésnapját éppen ma ünneplő sztár mindig is azt állította, hogy a 2011-es felvétel eredeti.

Sport365.hu - A szabadrúgás, amikor Beckham és Giggs egyszerre rúgta el a labdát - Videó

A Manchester United legendás edzőjének, Sir Alex Fergusonnak mindig akadt néhány trükk a tarsolyában, hiszen nehéz is lenne 13 bajnoki címet nyerni fortély nélkül. Azonban az valószínűleg csak a véletlen szüleménye volt, amikor David Beckham és Ryan Giggs egyszerre végeztek el egy szabadrúgást, amivel jókora meglepetést okoztak az ellenfél kapusának, és alighanem egymásnak is.

Videók