Állapotjelentés 2 Barca-játékos sérüléséről!

A válogatott szünetben is folyamatosan érkeznek a hírek a sztárklubok háza tájáról – a PSG elleni BL-negyeddöntőre készülő Barcelonánál Pedri és Frenkie De Jong sérüléséről kaptak állapotjelentést a szurkolók!


Pedri pályára lépése a Bajnokok Ligája negyeddöntőjnek PSG elleni első mérkőzésén még mindig kérdéses, éppen ezért a legtöbb forrás azt állítja, hogy a Barcánál türelmesen állnak a spanyol sérüléséhez, nem fogják sürgetni sem Pedrit, sem pedig erőltetni a pályára lépését ha nincs 100 százalékos állapotban.

Ugyanakkor Frenkie de Jong bokaficamáról kifejezetten pozitív hírek láttak napvilágot:  minden orvosi lelet és vélemény arra utal, hogy a holland játékra  készen áll majd április elején!

Mindkét említett futballista a március 3-án lejátszott, Athletic Bilbao elleni idegenbeli döntetlen alkalmával sérüét meg – ahogy említettük a németalföldi esetében egy bokaficam, a Kanári-szigeteki pedig combizomsérülés miatt került a maródiak listájára. Mondanunk sem kell, Xavi mester mindkét játékos visszatérésben nagyon bízik, hiszen a legtöbb szakember szerint velük jócskán megnőne a katalánok továbbjutásának esélye a párizsiak elleni oda-visszavágós párharcban.

(Fotó: Facebook/FC Barcelona)
 

Videók