Alba: A Barcelona célja, hogy nyerjen a Bernabeuban

Harcolni akarnak a bajnoki címért.


Jordi Alba beszélt a jelenlegi helyzetéről a Barcelonánál és a válogatottnál is, mielőtt vasárnap szembenéznének a Real Madriddal a Santiago Bernabéuban.

A balhátvéd elmondása szerint Xavi Hernandez csapata azzal a szándékkal készül a Real Madrid elleni meccsre, hogy nyerjen, és tovább küzdjenek a bajnoki címért.

„Az a szándékunk a Bernabéuban, hogy nyerünk és tovább harcolunk a bajnoki címért. A Clasico fogja meghatározni a szezon hátralévő részét.”

A klub legendája Xavi vette át Ronald Koeman vezetőedzői posztját, és az elmúlt hetekben nagyon jó futballt játszott a csapat.

„Fantasztikus hír volt az öltöző számára Xavi érkezése a csapathoz. Rendkívül jól ismeri a klubot, jóban és rosszban is, és ez nagy önbizalmat ad. Jobb érzés vele. Látom a motivációt a csapattársakban és a szurkolókban az érkezése óta.”

Ezt követően a 2022-es katari világbajnokságról is szót ejtett.

„Ez lesz az utolsó világbajnokságom. Nagyon jó formában érzem magam, és remélem, hogy kapok lehetőséget a keretben, mert szeretnék még egy világbajnokságot nyerni. Barcelona szurkolóként remélem, hogy minél több csapattársam bekerül a keretbe, mint annak idején, amikor 2010-ben nyertünk. Vannak itt olyan srácok, akik előtt nagy jövő áll. Öröm nézni olyan játékosokat, mint Gavi és Pedri.”


Forrás: marca.com
Borítókép: UFC/Twitter

Videók